Anna Rubio

Web de Dansa Natura

The suspended apple

Peça que s’enmarca dins el projecte All the trees I met. Creada en residència artística a SERDE (Letònia) el 2016 i 2017. Amb una primera intervenció realitzada a un camp de pomeres i una segona intervenció realitzada a l’interior de SERDE i acompanyada d’un treball videogràfic.

Breu mostra del treball presentat al Applefest 2017

Anna Rubio performance at SERDE Applethink event!Frontiers in Retreat

Posted by The Interdisciplinary art group SERDE on Friday, October 20, 2017

 

The suspended apple. Anna RubioThe suspended apple. Anna RubioThe suspended apple. Anna RubioThe suspended apple. Anna RubioThe suspended apple. Anna RubioThe suspended apple. Anna RubioThe suspended apple. Anna RubioThe suspended apple. Anna RubioThe suspended apple. Anna RubioThe suspended apple. Anna Rubio

pròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2018 Anna Rubio

Autor Anders Norén